ADMINISTRATION OG IT TIL DIN VIRKSOMHED

Vi servicerer alt omkring din virksomhed, fra økonomisystem, bogholderi og rådgivning,

til IT-drift, Sikkerhed, Backup, Microsoft Office 365,  Webhosting og Telefoni

Lignum IT ApS

Om Lignum

Lignum IT ApS blev første gang grundlagt af Birgitte Kaastrup som en enkeltmandsvirksomhed i 2012. med fokus på Økonomisystemer, bogholderi samt kursus i samme. Fokus for virksomheden har altid været at hjælpe og servicere kunden bedst muligt, og målet er at kunne gøre en forskel for kundens forretning.

Det havde længe været et ønske fra kundernes og Lignum IT´s side, også at kunne hjælpe med IT software og Hardware, og derfor udvider Lignum IT ApS med en IT-afdeling i 2020.

Brian Larsen bliver ansat i december 2019 og varetager alt inde for IT-sikkerhed, GDPR, Hardware og sikkerhed. Med hans mangeårige erfaringer inde for feltet samt en Fujitsu certificering, kan vi nu tilbyde en komplet løsning til kunderne der indeholder økonomi, administration samt IT-løsninger lige fra Hardware til software, sikkerhed og overvågning.

Når du vælger en løsning hos Lignum IT ApS har vi fokus på at gøre din hverdag nemmere give dig mindre administration og mere tid til dine kunder. Du får det fulde overblik over din virksomhed og nem adgang til relevante nøgletal. Vi lever os ind i din forretning og du vil i os få en samarbejdspartner / leverandør du kan spare med og altid kan få en dialog med omkring de udfordringer der kan opstå i en virksomhed.

Vækst

Vores mission er at hjælpe og servicere vores kunder hele vejen rundt, og udvider i 2021 med selskabet Hostworld ApS, der bliver administreret og serviceret af Brian Larsen.

Med Hostworld ApS har vi mulighed for at tilbyde domænenavne, og hosting af websider og webhoteller. Målet for os er at I som virksomhed kun skal have én leverandør i stedet for abonnementer flere steder.

Med tiltag som Hostworld ApS kan vi nu opfylde og levere alle nødvendige IT-behov til din virksomhed.

Brian Larsen
Birgitte Kaastrup
Brian Larsen