Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://lignum.dk
Lignum v/ Birgitte Kaastrup
Sibirien 5, 4800 Nykøbing
 [email protected]

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Persondata

Som en naturlig del af at levere Hjemmesiden vil Lignum som dataansvarlig indhente og behandle visse personoplysninger om dig som bruger. Lignum vil via Hjemmesiden indsamle og behandle følgende personoplysninger:

  1. e-mailadresse
  2. Navn
  3. Bopæl
  4. Telefon
  5. Email
  6. IP adresse
  7. oplysninger om din browser og din færden og adfærd på Hjemmesiden.

Lignum’s indsamling og behandling af personoplysninger om dig sker på baggrund af Lignum’s legitime interesse i at behandle dine personoplysninger og det vurderes, at Lignum’s interesse i at behandle personoplysningerne.

Lignum’ ’s legitime interesse består i, at personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette), i forbindelse forespørgsler og henvendelser vedrørende et eventuelt kundeforhold.

Alle dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive anvendt til ovenstående formål.

Medmindre Lignum er pålagt efter relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en længere periode, vil Lignum opbevare dine personoplysninger som følger:
Lignum vil opbevare personoplysninger indsamlet til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller anden relevant information, indtil du framelder dig modtagelse heraf. Oplysninger indsamlet i forbindelse med forespørgsler vedrørende et eventuelt kundeforhold vil blive slettet senest 12 måneder. De oplysninger, der gemmes i cookies slettes efter de perioder, der fremgår nedenfor.

Du har i henhold til de persondataretlige regler følgende rettigheder:

Ret til indsigt. Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Lignum opbevarer og behandler om dig ved at skrive til [email protected]

Ret til at gøre indsigelse. Du kan altid gøre indsigelse mod HL’s behandling af dine personoplysninger ved at skrive til [email protected]

Ret til at få rettet data. Du kan altid anmode om at få rettet dine personoplysninger ved at skrive til [email protected]

Ret til at få slettet data. Du kan altid anmode om at få slettet dine personoplysninger ved at skrive til [email protected]

Ret til at begrænsebehandlingen. Du kan altid anmode om, at HL begrænser behandlingen af dine personoplysninger mens en konkret anmodning behandles ved at skrive til [email protected]

Klagemulighed. Hvis du ønsker at klage over Lignum’s behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der lagres på brugerens computer eller andet IT-udstyr, når en hjemmeside besøges. Cookies anvendes i dag af næsten alle hjemmesider, og disse små filer gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren besøger og anvender.

Tredjepartscookies

Lignum lægger ikke selv cookies på Hjemmesiden, men har tilladt, at 2 tredjeparter, herunder WordPress og Google, gør det.

Nedenfor følger en liste over de cookies, som de 2 tredjeparter lægger på Hjemmesiden:

CookienavnLevetidFormål
cookie_notice_accepted12 mdr.At holde styr på at du har accepteret cookien.
 

Fravalg af cookies

Via Hjemmesiden vil der ikke placeres cookies, såfremt du ikke har samtykket hertil.

Brugeren kan desuden ændre opsætningen i internetbrowseren og dermed fravælge brugen af cookies. Find en udførlig vejledning til, hvordan cookies fravælges her.