Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://lignum.dk
Lignum IT ApS
Vibehaven 500, 4800 Nykøbing
info@lignum.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det:

Kommentarer

Nür besøgende skriver kommentarer pü webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og ogsü den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjÌlpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (ogsĂĽ kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgĂŚngelig her: https://automattic.com/privacy – Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede vĂŚre synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, sü bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende pü webstedet kan downloade og udtrÌkke alle lokalitetsdata fra billeder pü webstedet.

Persondata

Som en naturlig del af at levere Hjemmesiden vil Lignum som dataansvarlig indhente og behandle visse personoplysninger om dig som bruger. Lignum vil via Hjemmesiden indsamle og behandle følgende personoplysninger:

  1. e-mailadresse
  2. Navn
  3. BopĂŚl
  4. Telefon
  5. Email
  6. IP adresse
  7. oplysninger om din browser og din fĂŚrden og adfĂŚrd pĂĽ Hjemmesiden.

Lignum’s indsamling og behandling af personoplysninger om dig sker på baggrund af Lignum’s legitime interesse i at behandle dine personoplysninger og det vurderes, at Lignum’s interesse i at behandle personoplysningerne.

Lignum’ ’s legitime interesse består i, at personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette), i forbindelse forespørgsler og henvendelser vedrørende et eventuelt kundeforhold.

Alle dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive anvendt til ovenstĂĽende formĂĽl.

Medmindre Lignum er pülagt efter relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en lÌngere periode, vil Lignum opbevare dine personoplysninger som følger:
Lignum vil opbevare personoplysninger indsamlet til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller anden relevant information, indtil du framelder dig modtagelse heraf. Oplysninger indsamlet i forbindelse med forespørgsler vedrørende et eventuelt kundeforhold vil blive slettet senest 12 müneder. De oplysninger, der gemmes i cookies slettes efter de perioder, der fremgür nedenfor.

Du har i henhold til de persondataretlige regler følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt. Du kan fĂĽ yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Lignum opbevarer og behandler om dig ved at skrive til info@lignum.dk
  • Ret til at gøre indsigelse. Du kan altid gøre indsigelse mod Lignum’s behandling af dine personoplysninger ved at skrive til info@lignum.dk
  • Ret til at fĂĽ rettet data. Du kan altid anmode om at fĂĽ rettet dine personoplysninger ved at skrive til info@lignum.dk
  • Ret til at fĂĽ slettet data. Du kan altid anmode om at fĂĽ slettet dine personoplysninger ved at skrive til info@lignum.dk
  • Ret til at begrĂŚnsebehandlingen. Du kan altid anmode om, at Lignum begrĂŚnser behandlingen af dine personoplysninger mens en konkret anmodning behandles ved at skrive til info@lignum.dk
  • Klagemulighed. Hvis du ønsker at klage over Lignum’s behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Cookies

Cookies er smü tekstfiler, der lagres pü brugerens computer eller andet IT-udstyr, nür en hjemmeside besøges. Cookies anvendes i dag af nÌsten alle hjemmesider, og disse smü filer gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren besøger og anvender.

Tredjepartscookies

Lignum lÌgger ikke selv cookies pü Hjemmesiden, men har tilladt, at 3 tredjeparter, herunder Cookiebot, WordPress og Google, gør det.

Nedenfor følger en liste over de cookies, som de 3 tredjeparter lÌgger pü Hjemmesiden:

Navn Udbyder Formül Udløb Type
Nødvendige cookies hjÌlper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlÌggende funktioner süsom side-navigation og adgang til sikre omrüder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies:
rc::a Google Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden. Persistent HTML
rc::b Google Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en robot. Session HTML
rc::c Google Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en robot. Session HTML
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domĂŚne. 1 ĂĽr HTTP
wordpress_test_cookie lignum.dk Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. Session HTTP
Marketing cookies bruges til at spore brugere pü tvÌrs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere vÌrdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.
NID Google Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at mĂĽlrette annoncer. 6 mdr. HTTP

Fravalg af cookies

Via Hjemmesiden vil der ikke placeres cookies, sĂĽfremt du ikke har samtykket hertil.

Brugeren kan desuden Ìndre opsÌtningen i internetbrowseren og dermed fravÌlge brugen af cookies. Find en udførlig vejledning til, hvordan cookies fravÌlges her.